maanantai 14. toukokuuta 2012

Valkosuklaa-daimkakku


Pohja:
200g tummia täytekeksejä
75g margariinia sulatettuna
2rkl kahvia tai maitoa

Täyte:
2½dl kermaa
130g valkosuklaata
250g maitorahkaa
1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
4 liivatetta
2rkl sitruunamehua
1,5 isoa daimia murustettuina

Sekoita keksinmurut, sulatettu rasva ja kahvi tai maito keskenään. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Sekoita joukkoon myös sulatettu suklaa, sitruunamehu ja daimmurut.
Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseenn koko ajan sekoittaen. Kaada täyte murujen päälle. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai yön yli. Koristele Daim murskalla tai suklaalla.

Ohje: hellapoliisi.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti