sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Pätkisjuustokakku


Pohja:
200g minttudominoja
75g margariinia sulatettuna

Täyte:
200g maustamatonta tuorejuustoa
3rkl sokeria
½rkl vanilliinisokeria
1pss mini-pätkiksiä
100g maitosuklaata
2dl vispikermaa
5 liivatelehteä + ½dl vettä

Irrota täytekekseistä täyte. Murenna keksit muruiksi. Sulata margariini ja lisää joukkoon keksien täytteet. Anna täytteiden sulaa margariinin joukkoon ja lisää keksinmurut. Levitä seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen täytteen valmistamisen ajaksi. Sulata mini-pätkikset ja maitosuklaa. Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon sokerit ja suklaat. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita juustoseokseen. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata joukkoon vedestä puristetut liivatteet. Sekoita liivatelehtiseos täytteen joukkoon ja kaada keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti