Pohja:
2dl vettä
25g hiivaa
½tl suolaa
½dl kauraleseitä
½dl ruisjauhoja
4½dl vehnäjauhoja
½dl öljyä
Täyte:
400g nautasikasäilykettä
400g tomaattimurskaa
2tl pippurisekoitusta
2 kananmunaa
1 iso sipuli
300g Emmental-juustoraastetta
Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää joukkoon suola, kauraleseet ja ruisjauhot. Lisää vehnäjauhot joukkoon vähitellen ja lopuksi öljy. Kaaviloi pohja uunipellin kokoiseksi. Anna kohota noin 15 minuuttia.
Valmista täyte. Hienonna säilykeliha, sekoita lihan joukkoon tomaattimurska, pippurisekoitus, kananmuna, hienonnettu sipuli sekä juustoraaste. Levitä täyte tasaisesti pohjalevylle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti