Pohja:
300g Digestive-keksejä
80g margariinia tai voita
Täyte:
4dl kermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1prk persikanpuolikkaita
1prk mandariinilohkoja
1prk mangoviipaleita
½dl ruokotomusokeria
½dl tomusokeria
2rkl vaniljasokeria
5 liivatelehdeä
3rkl appelsiinimehua
Päälle hedelmiä (viinirypäleitä, mangoa, persikkaa, vadelmaa, mandariinia, kiiwiä)
hyytelösokeri + vesi (tilkka appelsiinimehua)
Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Painele kevyesti irtopohjavuoan pohjalle.
Valmista täyte. Laita liivatteet likoon kylmään veteen. Vatkaa kerma
vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja lisää joukkoon sokerit. Hienonna
sauvasekoittimella ½prk persikkaa, 2/3 prk mangoa ja ½prk mandariinia.
Jätä loput hedelmät koristeluun. Kiehauta appelsiinimehu ja lisää siihen
liotetut liivatteet. Lisää liivateseos hienonnettujen hedelmien
joukkoon ja lisää seos tuorejuuston sekaan. Sekoita hyvin ja lisää
joukkoon kermavaahto. Sekoita tasaiseksi ja kaada pohjan päälle. Anna
jähmettyä jääkaapissa yön yli. Koristele haluamallasi tavalla hedelmillä
ja lisää päälle kiille paketin ohjeen mukaan. Anna kakun olla vielä
jääkaapissa hetki ennen reunan irrotusta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti