maanantai 14. toukokuuta 2012

Lihapasteijat


11 torttutaikinalevyä

Täyte:
2dl keitettyä riisiä
1 sipuli
250g jauhelihaa
aromisuolaa
musta-ja valkopippuria
2 keitettyä kananmunaa
1dl juustoraastetta

Ota torttutaikinalevyt sulamaan pakkasesta. Keitä riisi ja kananmunat. Silppua sipuli. Ruskista jauheliha paistinpannulla, lisää loppupuolella sipulisilppu. Sekoita joukkoon kananmunat, juustoraaste ja mausteet.
Leikkaa torttutaikinalevyt kahteen osaan ja kauli ohuemmaksi. Leikkaa yksi neliö kahtia ja nosta päälle nokare täytettä. Nipistä reunat yhteen, viimeistele halutessasi haarukalla. Voitele pasteijat munalla. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes pinta on saanut sopivasti väriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti