maanantai 14. toukokuuta 2012
Runebergin tortut
200g margariinia
1,5dl sokeria
2 kananmunaa
2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1,5dl hienonnettuja manteleita
1dl piparkakkumuruja
1tl kardemummaa
Koristelu:
2dl vadelmahilloa
1dl tomusokeria
2dl vettä
Hienonna keksit. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen edelleen vatkaten. Sekoita keskenään vehnäjauho, leivinjauhe, hienonnetut mantelit, keksinmurut ja kardemumma. Lisää ne taikinaan. Lusikoi taikina muffinssivuokiin.
Laita jäähtyneiden torttujen päälle lusikallinen vadelmahilloa. Sekoita tomusokeri ja vesi. Laita seos pieneen muovipussiin, leikkaa pussin kulmaan reikä ja pursota kuorrutusta renkaaksi hillon ympärille
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti