maanantai 14. toukokuuta 2012

Suklaa-vadelmamuffinssit


100g voita
100g tummaa suklaata
2 munaa
2dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
½dl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
reilu 1dl pakastevadelmia

Kuorrutus:
200g maustamatonta tuorejuustoa
100g huoneenlämpöistä voita
500g tomusokeria

Sulata voi ja rouhi suklaa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään. Kääntele munavaahtoon varovasti jäiset vadelmat ja rouhittu suklaa. Lisää joukkoon myös jauhoseos sekä voisula. Lusikoi taikina muffinivuokiin ja paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.
Valmista kuorrute. Vatkaa tuorejuusto sähkövatkaimella ilmavaksi. Lisää joukkoon voi ja jatka vatkaamista kunnes seos on tasaista. Lisää tomusokeri ja vatkaa seos sileäksi pienellä nopeudella. Pursota kuorrutus jäähtyneiden muffinien päälle. Halutessasi voit värjätä kuorrutteen elintarvikevärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti