maanantai 14. toukokuuta 2012

Mangovaahto

4 annosta

1dl vispautuvaa vaniliinikastiketta
1dl maustamatonta jogurttia
1,2dl mangopilttiä
5tl sokeria
1 liivatelehti
3rkl vettä

Liota liivatelehteä runsaassa kylmässä vedessä noin 10-15 minuuttia. Vatkaa vanilliinikastike vaahdoksi, lisää joukkoon jogurtti, mangosose ja sokeri. Kiehauta 3rkl vettä. Nosta liivatelehti kylmästä vedestä, purista ylimääräinen vesi pois ja liota lehti kuumaan veteen. Sekoita liivateseos muiden aineiden joukkoon. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.

Juhlava kerrosjälkiruoka

Valmista ensin mangovaahto ja jaa se 4 jälkiruokamaljaan. Anna hyytyä jääkaapissa.

Mangosose:
1tlk säilykemangoviipaleita
1 liivatelehti
2rkl vettä

Soseuta mangoviipaleet. Liota liivatelehteä runsaassa kylmässä vedessä 10-15 minuuttia. Kiehauta 2rkl vettä. Nosta liivatelehti kylmästä vedestä, purista ylimääräinen vesi pois ja liota lehti kuumaan veteen. Sekoita liivate mangososeeseen. Jaa seos jälkiruokamaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti