tiistai 24. heinäkuuta 2012

Jauheliha-wrap


5kpl suorakaiteen muotoisia rieskoja (rullarieskoja)

Täyte:
400g jauhelihaa
1 sipuli
1 punainen paprika
1tlk chili-tomaattimurskaa
1dl vettä
mausteita (mustapippuri, 1tl valkosipulimurskaa, paprikajauhe, jauhelihamauste, soija)
2dl juustoraastetta

Hienonna sipulit ja kuutioi paprika. Ruskista jauheliha ja sipulit paistinpannulla, lisää joukkoon paprikakuutiot. Kaada sekaan chili-tomaattimurska ja vesi. Mausta oman maun mukaan ja lisää viimeiseksi joukkoon 1dl juustoraastetta. Anna hautua kannen alla 15 minuuttia.

Voitele uunivuoka öljyllä. Täyte laitetaan rieskan "väärälle" puolelle, kääritään löysälle rullalle ja nostetaan uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes wrapit ovat saaneet hieman ruskeaa väriä pintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti