(maidoton, gluteeniton, munaton)
Pohja:
250g gluteenittomia ja maidottomia piparkakkuja
50g maidotonta margariinia
Täyte1:
400g persikoita
3dl pakastevadelmia
1dl sokeria
6 liivatelehteä
½dl sitruunamehua
Täyte2:
500g vaniljan makuista soijajogurttia
2rkl sokeria
½dl sitruunamehua
5 liivatelehteä
Päällinen:
persikoita, vadelmia
2dl vettä
1dl hyytelösokeria
Murskaa keksit, sulata rasva ja sekoita keskenään. Painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Valmista ensimmäinen täyte. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Soseuta persikat ja vadelmat sauvasekoittimella soseeksi. Kiehauta sitruunamehu ja sulata ylimääräisestä vedestä puristetut liivatelehdet joukkoon. Sekoita liivateseos persikka-vadelmasoseen sekaan ja kaada pohjan päälle. Laita jääkaappiin hyytymään seuraavan täytteen valmistamisen ajaksi.
Valmista toinen täyte. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita keskenään jogurtti ja sokeri.
Kiehauta sitruunamehu ja sulata liivatelehdet joukkoon. Sekoita sulanut liivateseos sokeri-jogurttiseokseen.
Kaada täyte vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Asettele koristeet haluamallasi tavalla kakun päälle. Valmista hyytelösokerikiille paketin ohjeen mukaan.
Ohje: täältä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti