lauantai 10. toukokuuta 2014

Snickers-juustokakkuneliöt


Vihasin ennen Snickers-patukoita ylikaiken. Jos näin niitä kaupan hyllyillä, ihmettelin miten joku pystyy noita syödä. Kuitenkin viimeisen vuoden aikana olen täysin hullaantunut kyseisiin makeisiin! Nykyään meidän jääkaapista löytyykin melkein aina Snickers-jäätelöitä tai patukoita. Blogeja selaillessa pisti silmään tämä kyseinen resepti, joka löytyy Rakkaudesta ruoanlaittoon blogista. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä pitäisikö tätä leipoa vai ei!

Snickers-juustokakkuneliöistä maistuu vahvasti vanilja-aromi, mikä sopii loistavasti yhteen Snickers-patukoiden kanssa. Nämä ovat melko makeita, joten erinomaisia leivonnaisia makeannälkään.

Pohja:
250g tummia täytekeksejä
75g margariinia

Täyte:
400g maustamatonta tuorejuustoa
1rkl vanilja-aromia
½dl sokeria
1 kananmuna
200g (4 kpl) Snickersejä

Laita uuni lämpenemään 175-asteeseen. Vuoraa 20cm x 30cm kokoinen vuoka alumiinifoliolla.

Murskaa täytekeksit hienoksi muruksi. Sulata margariini ja sekoita keksimurun joukkoon. Painele seos vuoan pohjalle ja paista pohjaa uunissa 10 minuuttia.

Valmista täyte. Notkista maustamaton tuorejuusto ja lisää joukkoon vanilja-aromi, sokeri ja kananmuna. Pilko Snickers-patukat pieniksi paloiksi ja sekoita täytteen joukkoon. Kaada täyte uunista tulleen pohjan päälle, levitä takaiseksi ja paista vielä 35 minuuttia uunissa. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä jääkaappiin yöksi, ennen neliöiksi leikkaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti