maanantai 5. elokuuta 2013

Katkarapu- ja kinkkukrustadit


Katkaraputäyte ~50kpl
400g savulohi-piparjuurituorejuustoa
2prk smetanaa
4dl katkarapuja
2dl tuoretta tilliä silppuna
loraus sitruunamehua
Koristelu: tuoretta tilliä ja katkarapuja

Notkista tuorejuusto, sekoita joukkoon smetana. Hienonna katkaravut ja sekoita
tillin kanssa täytteeseen. Mausta sitruunamehulla.

Kinkkutäyte ~50kpl
400g maustamatonta tuorejuustoa
2prk smetanaa
200-300g saunapalvikinkkua
1 iso punainen paprika
mustapippuria, suolaa
Koristelu: kinkkukuutioita ja persiljaa

Notkista tuorejuusto, sekoita joukkoon smetana. Hienonna kinkku ja paprika pieniksi
kuutioiksi ja lisää täytteen joukkoon. Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti