Vihdoin sain aikaiseksi tätäkin herkkua tehtyä, mitä kaikki kehuvat niin taivaalliseksi; kinderpiirakkaa. Lisäksi ensimmäistä kertaa elämässäni testasin marmorointi-kuvion tekemistä, ei siitä niin hieno tullut kuin ajattelin, mutta ensimmäiseksi kerraksi eipä tuo haittaakaan. Ainakin nyt tiedän, mitä seuraavalla kerralla teen eritavalla.
Piirakka ei maistunut niin paljon kinderiltä, kuin olin kuvitellut mutta hyvän makuista se silti oli. Makeaa, mutta hyvää. Ohjeen kinderpiirakkaan löysin täältä.
6dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
6rkl tummaa kaakaojauhetta
3dl kiehuvaa vettä
300g sulatettua margariinia
4 kananmunaa
Voikreemi:
150g margariinia
5dl tomusokeria
4tl vaniljasokeria
Kuorrutus:
260g maitosuklaata
25g valkosuklaata
Sekoita kuivat aineet keskenään. Kiehauta vesi ja sulata margariini. Sekoita puukauhalla kuivien aineiden joukkoon. Lisää lopuksi kananmunat yksitellen seokseen. Kaada pohja uunipellille ja paista 200 asteessa 30-35 minuuttia. Anna jäähtyä täysin kylmäksi.
Valmista voikreemi. Vatkaa margariini ja sokeri kunnolla vaahdoksi. Lisää joukkoon vaniljasokeri. Levitä kreemi jäähtyneen pohjan päälle ja laita suklaan sulatuksen ajaksi pakastimeen tai jääkaappiin. (Kreemin pitää jähmettyä kunnolla ennen suklaan levittämistä).
Sulata suklaat mikrossa erillisissä astioissa. Levitä maitosuklaa kovettuneen kreemin pinnalle. Valuta valkosuklaasta raidat ja tee marmorointi kuvio.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti