lauantai 20. heinäkuuta 2013

Valkosuklaaviipaleleivät


350g margariinia
2dl sokeria
1 kananmuna
100g mantelijauhetta
2tl vaniljasokeria
6dl vehnäjauhoja

Koristelu:
100g valkosuklaata

Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmuna edelleen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinan joukkoon.

Leivo taikinasta hiukan sormea vahvempia tankoja jauhotetulla pöydällä. Nosta tangot pellille leivinpaperille. Litistä tankoja kevyesti sormella. Paista 175 asteessa 11-13 minuuttia, kunnes tangot ovat saaneet kevyesti väriä.

Sulata valkosuklaa mikrossa. Pursota siksak-kuviota keksien päälle ja anna kovettua huoneenlämmössä.

Ohje:valio.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti