lauantai 15. syyskuuta 2012

Viileä mustikkapehmis


2dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
4dl mustikoita
2rkl tomusokeria
1 kananmunanvalkuainen
1rkl kylmää vettä

Vaahdota vaniljakastike. Soseuta jäiset mustikat blenderissä ja sekoita joukkoon tomusokeri, valkuainen ja kylmä vesi.
Kaada mustikkaseos vaniljakastikkeen joukkoon kevyesti nuolijalla sekoittaen, niin että mustikkapehmis jää raidalliseksi.
Annostele laseihin ja koristele jäisillä mustikoilla.

Ohje: pirkka.fi

4 kommenttia:

  1. Naaaammm! http://dreaming-anzu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. oi tota on ihan pakko koittaa!

    www.chaasingthesun.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. oi vitsi ku näyttää hyvältä :)

    http://juli-aaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista